KUVATAIDE

Olen kuvataiteilija ja taidegraafikko. Valmistuin Kuvataideakatemiasta kuvataiteen maisteriksi vuonna 2006, ja asun Joensuun seudulla Pohjois-Karjalassa. Jo lapsena suurin haaveeni oli tulla taiteilijaksi ja saada tehdä kuvia. Piirsin aina ja kaikkialla, ja piirtäminen on yhä yksi työskentelyni lähtökohdista. Haen muodosta viivaa ja viivasta muotoa.

Työskentelen pääasiassa taidegrafiikan tekniikoilla: viivasyövytys, kuivaneula, akvatinta ja carboundum ovat minulle läheisiä, samoin myös kivilitografia ja puu- sekä linopiirros. Teen paljon myös keramiikkaa, sekä piirrän ja maalaan akvarellilla. Kirjoitan ja piirrän myös sarjakuvia.

Luonto ja eläimet ovat minulle läheisiä. Töissäni seikkailee usein eläinhahmoja, erityisesti kissaeläimiä. Koska asun maalla, seuraan luonnon muutoksia joka päivä, ja tämä näkyy voimakkaasti töissäni. Minua kiinnostavat myös mystiikka, alitajunta, unet, myytit ja tarinat. Innoitun elokuvista ja kaunokirjallisuudesta. Haen teoksiini vahvaa ja jännitteistä tunnelmaa, johon katsoja voi uppoutua. Käsittelen teoksissani paljon myös tunteita ja syviäkin aiheita.

TEOSTENI JÄLLEENMYYJIÄ
ANSIOLUETTELO

Painajainen    kivilitografia 2019    20 x 30 cm