KIRJATAITOT

MAJOISET- POHJOISKARJALAISEN SUVUN TARINA

 

Sukukirjan ulkoasusuunnittelu ja taitto, 2021

 

Suunnittelin ja toteutin ulkoasun sekä taiton Majoisten suvun vaiheista kertovaan kirjaan. Kirjaan on koottu suvun vaiheita 1700-luvulta lähtien, sekä sivuttu myös rajaseudun ja Suomen historiaa. Kirjan kuvituksena on suuri määrä vanhoja valokuvia, karttoja ja erilaisia dokumentteja kirjeistä kirkonkirjaotteisiin. Kirjassa on 162 sivua, kovakantinen.

.

 

 

ANTERO - PITÄJÄNNEUVOS, NENOLAN ISÄNTÄ

 

Kirjan ulkoasusuunnittelu ja taitto, 2020

 

Suunnittelin ja toteutin ulkoasun ja taiton tohmajärveläisestä yhteiskunnallisesta vaikuttajasta ja pitäjänneuvos Antero Nenosesta kertovaan kirjaan. Kirjassa eri alojen henkilöt kertoivat yhteistyöstään Antero Nenosen kanssa. Tarinoita koottiin sekä muisteluista että eri aikakausien tapahtumista aina Tohmajärven kunnallispolitiikasta valtakunnallisiin luottamustehtäviin saakka. Kirjassa on 197 sivua, kovakantinen.

 

 

MUISTIKUVIA SIKOSUON ASUTTAMISESTA

 

Kirjan ulkoasusuunnittelu ja taitto, 2018

 

Suunnittelin ja toteutin ulkoasun ja taiton pieneen tohmajärveläiseen historiikkiin. Kirja kertoo Tohmajärven Hukkalan kylän Sikosuon alueen asuttamisesta sodan jälkeen. Kylmään korpeen perustettiin kaikkiaan 34 maatilaa. Vuonna 1988 joukko kyläläisiä kokoontui muistelemaan asuttamisen alkuvaiheita. Muistelut on koottu tähän kirjaseen nauhoitusten perusteella. Kirjassa on  59 sivua, pehmeäkantinen.

 

 

TOHMAJÄRVEN KUNNANKIRJASTO 160 VUOTTA

 

Vihkosen ulkoasusuunnittelu ja taitto, 2017

 

Suunnittelin ja toteutin ulkoasun ja taiton Tohmajärven kirjaston historiikkiin.  Kirjasessa kerrottiin kirjastolaitoksen historiasta Tohmajärvellä. 15 sivua, pehmeäkantinen.