Lehti- ja kirjataittoja vuosilta 2020-2017

gallery/sivistyksen suakkunat

Tohmajärven kunnan sivistystoimen lehden taitto 2018-

Tohmajärven kunta julkaisee vuosittain ilmestyvää Sivistyksen Suakkunat-lehteä, jossa on yhteensä 52 sivua. Se koostuu kahdesta osasta, eli Sivistyksen suakkunoiden kääntöpuolelta löytyy Tohmajärven kansalaisopiston lukuvuoden ohjelma. Olen suunnitellut lehden graafisen ilmeen ja ulkoasun sekä tehnyt lehden taiton.

gallery/sikosuo2

Muistikuvia Sikosuon asuttamisesta -kirjan ulkoasu ja taitto, 2018

Kirja koottiin jo aiemmin kerättyjen muisteluiden ja muun aineiston pohjalta 59-sivuiseksi kirjaseksi, jonka graafisen ilmeen, ulkoasun ja taiton toteutin.

gallery/tohmajarven-kirjasto

Tohmajärven kunnankirjaston vaiheita -kirjasen ulkoasu ja taitto, 2017

Kirjanen  toteutettiin Tohmajärven kunnankirjaston täyttäessä 160 vuotta vuonna 2017. Suunnittelin ja toteutin graafisen ilmeen, ulkoasun ja taiton. Sivumäärä oli yhteensä 16 sivua.

gallery/kansop-historiikki

Kurssien kultaiset vuodet - Tohmajärven kansalaisopiston historiikin ulkoasu ja taitto, 2017

Historiikki toteutettiin Tohmajärven kansalaisopiston 50-vuotisjuhlien alla, vuonna 2017. Suunnittelin ja toteutin graafisen ilmeen, ulkoasun ja taiton. Sivumäärä oli yhteensä 16 sivua.

gallery/kitee-lehti

Kitee - kaupunkina kirkkaasti jo 25 vuotta -lehden ulkoasu ja taitto, 2017

Kiteen kaupunki täytti 25 vuotta vuonna 2017. Suunnittelin juhlalehden graafisen ilmeen, ulkoasun ja taiton. Yhteensä lehdessä oli 16 sivua.

gallery/kkko2017

Keski-Karjalan kansalaisopiston opinto-ohjelman ulkoasu ja taitto, 2010-2018

Taitoin useiden vuosien ajan Keski-Karjalan kansalaisopiston opinto-ohjelmaa, ja suunnittelin myös sen graafisen ilmeen ja ulkoasun, joka noudattelee Kiteen kaupungin graafista ilmettä. Sivuja oppaassa on yhteensä 12, ja se ilmestyy Koti-Karjala -lehden välissä.