Museopamaus Tohmajärvellä kesällä 2021
Nykytaidetta Nymanilla - Mustan Kissan Museopamaus on siirretty koronavirusepidemian vuoksi tältä vuodelta kesälle 2021. Näyttely ajoittuu kesäkuulta elokuulle, ja siihen osallistuu 12 taiteilijaa.
Nykytaidetta Nymanilla – Mustan Kissan MUSEOPAMAUS on kuvataiteen kesänäyttely, joka esittelee 12 nykytaiteilijan teoksia Tohmajärven Nymanin museoalueella kesällä 2021.
Näyttelyn ideana on tuoda taidetta mielenkiintoisiin ja inspiroiviin tiloihin, ja ulos gallerioista. Teokset tuovat myös uuden näkökulman perinteiseen museovierailuun, ja Tohmajärven Nymanin museoalueella nähdään taiteilijoita, joiden tuotantoa on ollut enemmän esillä Etelä-Suomessa. Näyttely on jatkoa vuonna 2019 Tohmajärven Onkamossa järjestetylle Mustan Kissan KESÄPAMAUS-näyttelylle, johon osallistui 9 kuvataiteilijaa.

Näyttelyn taiteilijat:

Reeta Giger (Turku), Aura Hakuri (Helsinki), Ville Huhtanen (Imatra), Saara Hyvärinen (Joensuu), Emmi Jormalainen (Helsinki), Kaisa Jussila (Tohmajärvi), Aino Jääskeläinen (Helsinki), Tuomas Ollikainen (Joensuu), Nunnu Raatikainen (Joensuu), Satu Rautiainen (Helsinki), Laura Ruotsalainen (Lahti), ja Jonna Salonen (Joensuu).