Lämpimästi tervetuloa Konstrundan - avoimet ateljeet -tapahtumaan 3.-4.9.2022!
Yksi tämänvuotisista kohteista on Kaisa Jussilan grafiikan paja ja ateljee Tohmajärven Onkamossa. Työhuonevierailun lisäksi ohjelmassa aitta- ja kuistinäyttely sekä monenlaista uutta ja vanhaa esillä koevedoksista uusimpiin teoksiin. Mukana myös Mustan Kissan Cafe, joka tarjoilee maukkaita herkkujaan. Tule tutustumaan ja viihtymään vanhan maatilan pihapiiriin!
Konstrundan on vuosittainen tapahtuma, joka järjestetään Suomessa tänä vuonna jo 15. kerran! Viikonloppuna 3.–4. syyskuuta noin 450 taiteilijaa, käsityöläistä ja muotoilijaa eri puolilta maata avaavat työhuoneidensa ovet kello 11–17. Lisätietoja osallistujista löydät Konstrundanin verkkosivuilta osoitteesta www.konstrundan.fi.
Konstrundanin tavoitteena on lisätä ymmärrystä kotimaisesta nykytaiteesta, käsityöstä ja muotoilusta. Konstrundan tukee osallistujien ammatillista toimintaa tarjoamalla uusia asiakaskontakteja ja verkostoja. Tämä on erityisen tärkeää aikana, jolloin yhä muuttuva maailmantilanne vaikuttaa toimintaan.
 "Juuri nyt taide ja eri ihmisten väliset kohtaamiset ovat tärkeitä!" sanoo Konstrundanin projektijohtaja Martina Lindberg. "Pandemia on hellittänyt, mutta synkät pilvet varjostavat edelleen arkea – taide voi olla keino saada muuta ajateltavaa tai sen kautta voi ilmaista ajatuksiaan."