Mustan Kissan KESÄPAMAUS

Kannaksentie 587A, 82360 Onkamo

Avoinna 26.6.-5.7.2019 joka päivä klo 12-17

Yhteydenotot: Kaisa Jussila 040-771 0729, kaisahannelejussila@gmail.com

Facebookissa ja Instagramissa: @mustankissankesapamaus

 

Mustan Kissan KESÄPAMAUKSESSA kohtaavat kuvataide, perinteinen kesätapahtuma ja erilaiset kurssit. Tapahtuma järjestetään vanhan maalaistalon pihapiirissä Tohmajärven Onkamossa 26.6.-5.7.2019. Tarkoituksena on tuoda taidetta ja kulttuuria maaseudun rauhaan, sinne missä ihmiset kesäisin viihtyvät. Haluamme tavoittaa erilaisia ihmisiä: kirpputoreja ja kesäkahviloita kiertäviä lomalaisia, paikallisia asukkaita sekä taiteen ystäviä.

 

Keskipisteenä on Mustan Kissan KESÄPAMAUS -taidenäyttely, jossa on mukana yhdeksän ammattikuvataiteilijaa eri puolilta Suomea:

Reetta Giger (Turku), Aura Hakuri (Helsinki), Saara Hyvärinen (Tohmajärvi), Kaisa Jussila (Tohmajärvi), Aino Jääskeläinen (Helsinki), Tuomas Ollikainen (Joensuu), Satu Rautiainen (Helsinki), Laura Ruotsalainen (Lahti) ja Jonna Salonen (Joensuu). Teokset levittäytyvät maatilan aittoihin ja pihapiiriin.

Näyttelyä ovat tukeneet Suomen Kulttuurirahaston Pohjois-Karjalan rahasto ja Pohjois-Karjalan taidetoimikunta.

 

Näyttelyn yhteydessä on avoinna Mustan Kissan Cafe. Se on Kaisa Jussilan pop up -kahvila, joka ilmestyy herkullisine kakkuineen erilaisiin taidetapahtumiin. Mustan Kissan Cafe on ollut mm.  Joensuussa Taidekeskus Ahjossa joulukuussa 2018 sekä Joensuun Taidepyöräilyssä 2017 ja 2018.

Navetan ylisiltä löytyy Tavarahamsterin kirppis, josta voi tehdä kaikenlaisia löytöjä, vanhaa sekä uutta. Taidenäyttely, kahvila ja kirppis ovat avoinna joka päivä klo 12-17. Tapahtumaan on vapaa pääsy.